Comunitat Valenciana

Detingut un menor per fer-se passar per professors per a demanar fotos de contingut sexual a alumnes i docents

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat de la Comunitat Valenciana un menor, de 14 anys, que presumptament es va fer passar en una xarxa social per dos professors per a demanar imatges de contingut sexual a altres docents i a una alumna del seu centre, aquesta última, a canvi de qualificar amb bona nota una assignatura.
Archivo - Arxive - Cotxe patrulla de la Policia Nacional
Archivo - Arxive - Cotxe patrulla de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL
Archivo - Arxive - Cotxe patrulla de la Policia Nacional

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, el menor va ser detingut com a presumpte autor de dos delictes d'usurpació d'identitat i entregat a sa mare després de donar compte a Fiscalia de Menors.

El menor suposadament va crear dos comptes d'una xarxa social en les quals es feia passar per professors del seu centre educatiu per a sol·licitar imatges de contingut sexual.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que a dos professors d'un centre educatiu els havien suplantat els seus comptes d'una coneguda xarxa social i havien contactat en el seu nom amb altres docents i una alumna del mateix centre per a sol·licitar-los fotos i vídeos de contingut sexual, a aquesta última, a canvi de qualificar amb bona nota una assignatura.

Alertada per la cap d'estudis que no es tractava del seu professor, va establir una videocridada amb el presumpte autor dels fets amb l'objectiu de poder identificar-ho. Gràcies a les perquisicions realitzades pels policies, els agents van poder van identificar el presumpte autor dels fets, un menor, de 14 anys que havia creat dos comptes molt pareguts a les reals dels professors pels quals s'havia fet passar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento