Comunitat Valenciana


La Falla Immaterial 2021 reivindica el cant tradicional valencià amb la Intel·ligència Artificial

  • Les veus dels participants en la iniciativa seran processades per a construir els monuments de forma col·laborativa.
  • La iniciativa està impulsada des de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV).
Presentació de la Falla Immaterial de la Universitat de València 2021
Presentació de la Falla Immaterial de la Universitat de València 2021
UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
Presentació de la Falla Immaterial de la Universitat de València 2021

La Falla Immaterial de la Universitat de València portarà enguany el lema 'En cant' per a reivindicar el cant tradicional valencià. Una vegada més, la intel·ligència artificial es posa al servici de la festa i tradició i convidarà els ciutadans a participar activament de la iniciativa posant la seua veu.

Així, per mitjà dels telèfons mòbils i la pàgina web del projecte, els participants podran enfrontar-se a diferents reptes de cant amb una selecció d'artistes de referència valencians. Totes les veus dels participants seran processades i fusionades, i amb elles, es construiran els monuments de forma col·laborativa.

Aquestes falles muntades a partir d'ones sonores estaran projectades en punts emblemàtics del territori valencià: la ciutat de València, en el cas dels monuments grans, i l'horta valenciana, per a les falles infantils. La Cremà virtual serà, com marca la tradició, el pròxim 19 de març.

La Falla Imaterial, que arriba enguany a la seua cinquena edició impulsada des de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV), s'ha presentat en una roda de premsa celebrada en el Centre Cultural La Nau.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento