Comunitat Valenciana

Un jutge deixa en llibertat amb mesures un home detingut per tancar un ancià en una caseta a Silla per a robar-li

El Jutjat d'Instrucció número 4 de Carlet, en funcions de guàrdia, ha acordat la llibertat provisional amb mesures cautelars per a un home detingut per presumptament tancar un ancià en una caseta a Silla (València) per a robar-li.
Archivo - Arxive - Façana Ciutat de la Justícia de València
Archivo - Arxive - Façana Ciutat de la Justícia de València
EUROPA PRESS
Archivo - Arxive - Façana Ciutat de la Justícia de València

Segons han confirmat a Europa Press fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), l'arrestat va passar aquest diumenge a la disposició del jutge i se li va deixar lliure amb una orde d'allunyament d'almenys 200 metres i prohibició de comunicació amb la víctima.

La causa està oberta inicialment, i sense perjuí d'una ulterior qualificació, per presumptes delictes d'estafa i detenció il·legal, han indicat les mateixes fonts.

La víctima, d'uns 80 anys, va ser rescatada dissabte passat per la Policia Local de Silla, segons arreplega hui Las Provincias, després d'estar retinguda per un home de 52 anys que li havia robat, presumptament, 6.000 euros de la seua pensió després de buidar-li el compte bancari.

Quan van arribar els agents -segons les mateixes informacions- l'home estava nu de cintura cap avall i va explicar que vivia allí des de feia tres mesos en condicions infrahumanes. També va relatar que l'arrestat li havia llevat la clau i no li deixava eixir i que l'objectiu era llevar-li els diners de la seua pensió, de 1.000 euros mensuals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento