Comunitat Valenciana

Detinguda una parella sorpresa amb sis quilos de cocaïna en un vehicle en l'A-3 a Xiva

Agents de la Guàrdia Civil han detingut una parella que va ser sorpresa quan presumptament transportava sis quilos de cocaïna en un vehicle que circulava per l'A-3, a l'altura del terme municipal de Xiva (València), segons ha informat l'institut armat un comunicat.
Lloc en el qual es transportava la droga
Lloc en el qual es transportava la droga
GUARDIA CIVIL
Lloc en el qual es transportava la droga

Els fets van succeir divendres passat a la vesprada quan la Central COTA de València va rebre, a través del 062, l'avís d'un usuari que comunicava una conducció irregular per part d'un vehicle, que circulava a gran velocitat i en zig-zag en l'A-3 a Bunyol.

La Guàrdia Civil de Trànsit de València va establir un dispositiu per a la localització del cotxe i, minuts més tard, una patrulla del destacament València-B va localitzar el vehicle per l'A-3, a l'altura de Xiva, "a gran velocitat i amb una circulació arriscada".

Els agents li van ordenar parar en l'Àrea de Servici, on van ser recolzats per altres dos indicatius. En el vehicle viatgen el conductor i una passatgera. Al primer d'ells se li van practicar les proves d'alcohol i droga, les dos amb resultat negatiu, i li van notificar les infraccions de trànsit observades.

En aquest moment, es va realitzar un registre superficial del vehicle sense que pogueren trobar aparentment res estrany. No obstant açò, les circumstàncies del conductor i passatgera van alçar les sospites dels guàrdies civils, que van insistir a realitzar un registre més minuciós del vehicle.

Entre altres efectes, la parella transportava en el maleter un moble de fusta tipus tauleta de nit que els agents van sospitar que podria tindre un doble fons. Després de desmuntar l'habitacle interior, van localitzar un compartiment on van trobar tres bosses de plàstic amb uns bolics "perfectament empaquetats" i "xopats" en algun tipus de gel ambientador.

Aquests tres bolics, que incloïen dos paquets cadascun, amb un pes total de 6,150 quilograms, contenien una substància en pols premsada de color blanc que, després de realitzar un test, va llançar un resultat positiu a cocaïna.

Davant la notòria quantitat de droga transportada, els agents de l'Agrupació de Trànsit van procedir a la detenció de l'home i la dona com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número u de Requena.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento