Comunitat Valenciana

El preu dels cotxes de segona mà arranca l'any amb una caiguda del -15,6% a la Comunitat Valenciana

El preu dels turismes d'ocasió (VO) a la Comunitat Valenciana ha arrancat l'any al gener amb una caiguda del 15,6% respecte al mateix mes de l'any passat, de manera que el seu cost mitjà s'ha situat en 10.472 euros, un poc més barat que la mitjana nacional, que va descendir un 12,7% en termes interanuals i es va situar en 10.796 euros.
Les vendes de vehicles d'ocasió
Les vendes de vehicles d'ocasió
ANEVAL
Les vendes de vehicles d'ocasió

Així es reflecteix en les dades de l'Associació Nacional de Comerciants de Vehicles (Ancove), que assenyala que en comparació del mes anterior, el preu mitjà dels turismes va pujar un 2% a la Comunitat Valenciana a causa del major pes d'unitats més modernes i, per tant, més cares, davant del 3,6% de pujada de mitjana nacional.

Per la seua banda, el preu dels turismes de més de huit anys en la regió valenciana, que van suposar al gener el 61,4% (60,7% de mitjana nacional) de les transferències de segona mà del mes, es va col·locar en 7.760 euros, amb un alça de l'1,6%, davant dels 7.824 euros de mitjana nacional que pugen un 0,7%.

Alacant va ser la província de la regió on més va baixar el preu dels turismes d'ocasió en comparació del mateix mes de l'any passat, concretament un -17,1% (10.402 euros) i València on menys, un -14,5% (10.549 euros).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento