Comunitat Valenciana

Bonig critica el cessament de directora de Salut Pública

  • El Consell "està més preocupat per tapar la veritat que per gestionar els problemes", segons la líder del PPCV.
María José Catalá i Isabel Bonig en l'hospital de campanya de València
María José Catalá i Isabel Bonig en l'hospital de campanya de València
MARÍA JOSÉ CATALÁ/@MJOSECATALA
María José Catalá i Isabel Bonig en l'hospital de campanya de València

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha criticat l'orde de cessament de la directora de Salut Pública de València per la vacunació irregular, en afirmar que mancava d'instruccions específiques en cas que hi haguera dosis sobrants dels vials de Pfizer, i ha considerat que el Consell "està més preocupat per tapar la veritat que per gestionar els problemes".

Així s'ha pronunciat Bonig en una intervenció davant els mitjans enfront de l'hospital de campanya de València, on ha afirmat: "Resulta que se li destitueix perquè no hi havia protocol de vacunació", la qual cosa al seu juí, "ha demostrat que el pla de vacunació és un desastre".

"Dins de la pròpia Generalitat uns diuen que no hi ha protocol, la directora general de Salut Pública diu que sí s'havien donat instruccions", ha indicat abans de manifestar que "no hi ha ningú al volant en la Generalitat en la pitjor crisi econòmica, social i sanitària", la qual cosa considera "molt greu".

Així mateix, ha apuntat que demanaran una comissió d'investigació en Corts, però que "ja vindrà". No obstant això, ha insistit: "Estem demanant que algú agafe el comandament, que pose ordre, que els destituïsca, que els cesse o que els mantinga, però que hi haja ordes clares".

"En la Conselleria de Sanitat no hi ha control en el govern, no hi ha cap comandament ni control", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento