Comunitat Valenciana

El programa de parelles lingüístiques per a aprendre valencià torna després de l'"èxit" del 2020

Escola Valenciana llança la segona edició del 'Voluntariat pel valencià en línia', una activitat que permet compartir i aprendre valencià per internet i aspira a repetir l'"èxit" del 2020 després de la seua estrena durant el primer estat d'alarma i el confinament.

Aquest programa promou la creació de parelles lingüístiques en entorns digitals. Les parelles estan formades per una persona que vol aprendre o millorar el seu valencià (aprenent) i una altra que vol dedicar part del seu temps lliure a compartir el seu valencià (voluntari).

L'any passat, Escola va presentar el primer voluntariat i va aconseguir reunir centenars de parelles en tota la Comunitat Valenciana. En la seua modalitat virtual, permet superar les barreres geogràfiques associades tradicionalment a la llengua, destaca en un comunicat Xon Domènech, la nova coordinadora del projecte.

De nou, persones que vullguen aprendre valencià i visquen en zones tradicionalment castellanoparlants podran inscriure's a la campanya i tindre voluntaris o participar en grups de conversa.

Durant els pròxims mesos, els interessats poden inscriure's assumint el rol d'aprenent o voluntari escollint la modalitat online en el formulari. Els qui ja estiguen registrats en la web abans d'aquest dimarts o vullguen repetir l'experiència poden fer-ho per correu electrònic o missatge de Whatsapp.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento