Comunitat Valenciana

Justícia ajorna les oposicions previstes per al 30 de gener i el 13 de febrer

  • La nova convocatòria serà publicada amb la deguda antelació, han comunicat des de la Generalitat Valenciana.
La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, en una imatge d'arxiu.
La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, en una imatge d'arxiu.
GVA
La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, en una imatge d'arxiu.

La Direcció general de Funció Pública de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha ajornat la realització dels exàmens previstos per als dies 30 de gener i 13 de febrer del 2021.

La decisió es pren a causa de la situació epidemiològica i "en coherència amb l'establit en el Decret 2/2021 de 24 de gener de la Generalitat pel qual es limita la permanència de grups de persones en espais públics i privats", explica el departament que dirigeix Gabriela Bravo en un comunicat.

Aquest pròxim dissabte estava prevista la celebració del primer exercici de tres convocatòries derivades de les Ofertes d'Ocupació Pública 2017-2019 per a cobrir places d'enginyers de Camins, de Mines i forestals. A aquest examen s'havien presentat 233 aspirants entre les tres províncies.

L'ajornament s'estén també als exercicis convocats per al 13 de febrer per a les proves d'accés als cossos superiors tècnics d'Informàtica, de Salut en el Treball i d'Activitat Física i Esport. En elles s'havien inscrit un total de 657 aspirants.

Des de l'administració afigen que la nova convocatòria serà publicada amb la deguda antelació i, a més, es procedirà a l'adaptació del calendari d'exàmens d'acord amb l'evolució de la situació sanitària derivada de la pandèmia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento