Comunitat Valenciana

'L'Alqueria Blanca' arriba a À Punt mentre avança el rodatge dels nous capítols

À Punt Mèdia tornarà a emetre les últimes temporades de 'L'Alqueria Blanca' a partir del pròxim dilluns, 11 de gener. Mentrestant continua el rodatge "de l'esperat retorn de la sèrie més estimada de la televisió pública valenciana", l'estrena de la qual està previst per a la primavera de 2021, informa la radiotelevisió pública valenciana.
L'Alqueria blanca
L'Alqueria blanca
À PUNT
L'Alqueria blanca

D'aquesta manera, els espectadors tenen l'oportunitat de recordar com va quedar la trama de la sèrie. El seu horari d'emissió serà matinal, a partir de les 11.30 hores, de dilluns a divendres, en acabar la sèrie 'Bon dia, bonica', que també torna a les pantalles en la mateixa franja a partir de les 11.00 hores.

Dilluns que ve 'L'Alqueria Blanca' arranca amb el capítol 158 de la desena temporada, anomenat 'Vents i flames', que se situa en un dels moments decisius de l'argument de la sèrie, quan Blanca (Carme Juan) torna a l'Alqueria després de la gira per Sud-amèrica.

Tommy (Manuel Maestro) rep una proposta que canviarà el seu futur en el poble. Narcís (Jaime Linares) pressiona a Victòria perquè torne a acostar-se a Blai (Álvaro Báguena). Asun (Nani Jiménez) i Teresa (Raquel Escribano) tornen de l'especialista amb una mala notícia. Sento (Óscar Pastor) i Tonet (Ferrán Gadea) aniran a les vaquets de Valderreu. Després de molts anys, una nova família, els Domènech, torna a l'Alqueria per a quedar-se.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento