Comunitat Valenciana

La Policia Local de Manises intervé mil peces de roba falsificades valorades en 150.000 euros

La Policia Local de Manises ha desmantellat una nau en el polígon industrial amb prop de mil peces de roba de marques esportives i d'alt cost falsificades amb un valor, de ser originals, superior als 150.000 euros, segons han informat fonts municipals.

Les peces tindrien un valor que sobrepassava els 150.000 euros, però en ser roba falsificada, la policia calcula que el seu valor real era de 20.000 euros.

Seguidament, es va procedir a la detenció del titular de la nau per un delicte contra la propietat industrial. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació.

Sobre este tema, la regidora de Policia, Carmen Moreno, ha agraït al cos de policia de Manises aquesta actuació: "Hem de perseguir aquest tipus d'activitat que causa molt de perjuí als fabricants i als comerços en general".

Així, ha resaltat que aquest tipus d'actuacions reforcen la lluita de l'Ajuntament de Manises per a "fomentar un comerç local i de proximitat, deixant de costat activitats com aquesta que atempten contra la propietat industrial del tèxtil".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento