Comunitat Valenciana

Coronavirus.- STEPV insisteix que les classes es reinicien el dia 11 "com a molt prompte" davant l'increment de contagis

El sindicat STEPV ha tornat aquest dilluns a reclamar que l'inici de l'activitat lectiva als centres educatius es pospose al pròxim dilluns 11 de gener "com molt prompte", una petició que ja va formular el 18 de desembre davant l'increment de contagis per coronavirus, que s'ha mostrat "imparable" en el passat mes de desembre i davant una previsió que indica que serà "encara major" després de les vacances de Nadal.
Un aula d'un col·legi de València
Un aula d'un col·legi de València
AYUNTAMIENTO VALÈNCIA
Un aula d'un col·legi de València

Sobre este tema, ha assenyalat en un comunicat que aquesta situació "aconsella no reprendre l'activitat lectiva el dia 7 de gener, com està previst, sinó, en tot cas, dilluns 11 de gener com a molt prompte". De fet, ha recordat que altres comunitats així ho han fet mentre que diversos països europeus han tancat les escoles durant les dos setmanes següents després de les festes de Nadal.

Per açò, STEPV ha insistit que la Generalitat adopte ja aquesta mesura perquè les famílies "es puguen organitzar amb temps i no hagen d'estar amb la incertesa de prendre eixa decisió, o no, a última hora".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento