Comunitat Valenciana

Casa Caridad renova la seua Comissió Executiva que farà front als reptes de la Covid-19

L'Associació Valenciana de Caridad ha renovat la seua Comissió Executiva, que farà front als reptes de la Covid-19, després de la reelecció de Luis Miralles com a president de l'entitat per als pròxims quatre anys.
Imatge d'arxiu de repartiment d'ajuda a casa Caridad de València
Imatge d'arxiu de repartiment d'ajuda a casa Caridad de València
CASA CARIDAD
Imatge d'arxiu de repartiment d'ajuda a casa Caridad de València

En la primera reunió de la Comissió Executiva de Casa Caridad s'ha explicat que la missió de l'entitat serà continuar projecte social que es duu a terme en les instal·lacions de la Petxina i el Multicentre Social de Benicalap i consolidar el projecte Fènix, en un context extraordinari marcat per la pandèmia sanitària i la crisi econòmica.

Segons ha informat l'entitat en un comunicat, a Comissió Executiva està formada per 20 membres que col·laboren amb l'ONG de forma desinteressada oferint la seua professionalitat en la gestió de l'associació en benefici dels usuaris.

El president Luis Miralles està acompanyat pel vicepresident, Javier Molina, el tresorer, Javier Carpi, la secretària, Elena Sánchez, i la sotssecretària, María Olleros, els quals repeteixen en el càrrec, i la directora-gerent, Guadalupe Ferrer, únic lloc remunerat. La Comissió es completa amb 14 vocals, amb les noves incorporacions d'Enrique Cortés, Xicu Costa i Carlos Martínez-Colomer.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento