Comunitat Valenciana

Cvirus.- Barceló afirma que no hi ha constància que la nova soca haja entrat a la Comunitat i destaca els controls

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assegurat aquest dilluns que "no es té constància" que la nova variant de Covid-19 detectada al Regne Unit haja entrat a la Comunitat Valenciana i sobre aquest tema ha destacat els controls que s'estan realitzant en els aeroports valencians per a impedir la seua propagació.
Viatgers amb PCR en l'aeroport de València
Viatgers amb PCR en l'aeroport de València
EUROPA PRESS TELEVISIÓN
Viatgers amb PCR en l'aeroport de València

Barceló, en declaracions als mitjans abans de visitar el Lluís Alcanyís de Xàtiva (València), ha recordat en eixe sentit que sobre la Comunitat Valenciana hi ha decretat un tancament perimetral fins al pròxim 15 de gener.

Així, ha destacat que aquest tancament implica "tindre la certesa" que qui entra pels aeroports valencians ha de vindre amb una PCR negativa realitzada amb 72 hores d'antelació al vol i a més ha de justificar per a poder viatjar que està domiciliat a la Comunitat Valenciana.

En qualsevol cas, ha demanat "prudència" davant aquesta nova soca perquè científicament l'única cosa que es coneix és que "contagia més però no sabem els efectes" que té. Per açò, "cal ser prudents a l'hora de parlar d'aquesta mutació del coronavirus" i ha recordat que els virus "muten constantment".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento