Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Vila-real suspèn activitats municipals en espais tancats davant l'augment de la incidència

L'Ajuntament de Vila-real (Castelló) ha suspès les activitats municipals en espais tancats a partir d'aquest divendres i durant tot el Nadal davant l'increment de la incidència de la COVID-19.

Així, se suspenen totes les activitats programades per l'Ajuntament de Vila-real previstes en espais tancats o aquelles que, organitzades en espais oberts, puguen donar lloc a aglomeracions i dificultats de control d'aforament i de compliment dels protocols.

Es mantenen les activitats en l'exterior en les quals es puguen garantir les mesures de prevenció, sempre amb els protocols adequats i reforçant la vigilància policial. Aquestes activitats en l'exterior es consideren importants per a la dinamització econòmica, sempre controlant el risc, segons ha indicat el consistori en un comunicat.

La suspensió d'actes en espais tancats afecta tots aquells organitzats per l'Ajuntament. En el cas de les activitats organitzades per altres entitats, es recomanarà als promotors la suspensió de les mateixes.

L'alcalde està en permanent contacte amb els responsables de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública i s'adoptaran mesures "més estrictes" si es considerara necessari.

El primer edil, José Benlloch, ha lamentat haver d'adoptar aquestes decisions, però ha subratllat que, en aquest moment, és important fer un esforç individual i col·lectiu perquè a partir de gener del 2021 es puga començar a veure una millora en la situació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento