Comunitat Valenciana

Sanitat disposarà de deu milions el 2021 per a contractar 500 infermeres i 250 facultatius

La Conselleria de Sanitat disposarà de deu milions més en el pressupost del 2021 per a despeses de personal, amb la previsió de crear 500 llocs d'infermeres i 250 de facultatius dins del programa de reforç Covid.
Infermeres
Infermeres
GVA
Infermeres

Aquesta era una de les esmenes de Ciutadans als comptes de la Generalitat, aprovada en comissió a una setmana de la votació de la Llei de Pressupostos.

Les 750 noves places són un objectiu dins de la nova línia d'actuació de reforç de la xarxa soci-sanitària entre els departaments de salut i les residències del seu àmbit, amb dotació de personal d'acord a l'índex de risc i intervenció, també a proposta de Cs.

Una altra de les seues esmenes aprovades és que Sanitat habilitarà els recursos assistencials necessaris per a l'atenció dels passatgers que entren a la Comunitat Valenciana per aire o mar, després de la valoració del seu estat clínic i epidemiològic.

Amb aquestes peticions, Cs ha exigit que la Generalitat "comence a complir els seus compromisos" després de sis mesos des que van firmar el pacte de reconstrucció. "Com hem canviat", ha ironitzat Fernando Llopis citant Presuntos Implicados.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento