Comunitat Valenciana

Absolt un home que humilià un altre en Facebook per la seua ideologia i li va dir "chavista, proassassí del teu poble"

La secció segona de l'Audiència Provincial de València ha absolt un home acusat d'humiliar un altre en la xarxa social Facebook per la seua ideologia política en no veure que els missatges tingueren repercussió ni que pretengueren col·laborar en la creació d'un estat d'opinió agressiu contra persones que compartiren la ideologia comunista.
Ciutat de la Justícia en imatge d'arxiu
Ciutat de la Justícia en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Ciutat de la Justícia en imatge d'arxiu

La Fiscalia li demanava dos anys de presó per un delicte comès en ocasió de l'exercici dels drets fonamentals i de les llibertats públiques garantides per la Constitució i, juntament amb la pena de presó, reclamava una multa de 3.600 euros i inhabilitació especial per a professió o oficis educatius en l'àmbit docent, esportiu i de temps lliure per set anys.

No obstant açò, el tribunal, després d'estudiar els fets, ha decidit absoldre l'home, de 43 anys, que va publicar missatges com: "Chavista de merda, proassassí del teu poble, de voler que el teu poble passe misèries (...) Què bo va ser Francisco Franco amb els vostres avis".

En concret, va publicar a l'abril de 2017 un missatge en el seu compte de Facebook a una altra persona a la qual li deia: "Em cague en tu i el teu comunisme, chavista de merda, proassassí del teu poble, de voler que el teu poble passe misèries".

A continuació, va seguir publicant: "'Podemierdas', estàs a favor de matar el teu poble com l''inmaduro', què bo va ser don Francisco amb els vostres avis, ARRIBA ESPAÑA, vos guanyàrem en dos guerres civils i tornaríem a guanyar 'panolis'".

Un altre missatge deia: "L'únic problema és eliminar merda comunista com vosaltres. Què bo va ser don Francisco Franco amb els vostres avis. 'Rogelios' de merda a afusellar, que bla va ser don Francisco Franco amb els vostres avis (...) 'Podemierdas' vos donava 'p'al pelo'".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento