Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana lidera la taxa de demandes de dissolució matrimonial a Espanya

La Comunitat Valenciana presenta en l'actualitat una taxa de demandes de dissolució matrimonial de 6,6 per cada 10.000 habitants, la més alta juntament amb Canàries i molt per sobre de la mitjana nacional, que se situa en el 5,4, segons les dades fetes públics aquest divendres pel Servici d'Estadística del Consell General del Poder Judicial (CGPJ).
Nóvios, noces, matrimoni
Nóvios, noces, matrimoni
VENUES PLACE
Nóvios, noces, matrimoni

El nombre total de demandes de separacions i divorcis presentades a Espanya durant el tercer trimestre del 2020 ha augmentat un 16,6 per cent respecte al mateix període de l'any anterior. A la Comunitat Valenciana, eixe increment interanual ha sigut del 23,3 per cent, en passar de 2.723 demandes a 3.360.

Aquest repunt del nombre de procediments judicials relacionats amb la ruptura de les parelles es produeix després de l'impacte que el confinament, la suspensió de terminis processals i l'adopció de mesures de seguretat i higiene per a fer front a la Covid-19 van tindre en l'activitat dels òrgans judicials entre abril i juny d'enguany, que es va traduir en importantíssimes reduccions en tots els tipus de demandes.

Després de les fortes disminucions observades en el trimestre anterior, s'han observat increments interanuals en quasi totes les formes de dissolució matrimonial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento