Cita amb els millors del trial

Toni Bou, durante la séptima prueba puntuable del campeonato del mundo de trial, en Mahón (EFE).
Toni Bou, durante la séptima prueba puntuable del campeonato del mundo de trial, en Mahón (EFE).
EFE

Les motos rugeixen aquest diumenge a Barcelona. El Palau Sant Jordi acull la tercera prova del circuit mundial de trial ‘indoor', a partir de les 17.00 hores.

Els millors pilots del món en aquesta especialitat demostraran les seves habilitats en aquest xou. El nivell de competició serà alt, ja que els participants es juguen el lideratge de la prova. L'actual campió del món, Toni Bou, el subcampió, Adam Raga, i altres pilots de gran nivell com Takeshi Fujinami, campió del món a l'aire lliure 2004, Jeroni Fajardo, Albert Cabestany i el debutant Michael Brown, asseguren l'espectacle.

De les considerades sis primeres estrelles del Trial, quatre són catalanes. La prova serà una de les més dures del circuit. Diumenge s'estrena un play-off a sis, en què tots els participants afrontaran les 10 zones del circuit, tres més de les actuals, i incrementant el nivell de dificultat.

El Trial Indoor Barcelona, que enguany celebra la seva 32a edició, va néixer el 1978. La competició barcelonina va ser impulsora del Campionat del Món de Trial i una de les seves proves principals.

* Palau Sant Jordi. Passeig Olímpic, 5. Diumenge a les 17:00 hores. Preu: de 18,95 a 21,95 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento