Comunitat Valenciana

Ascires projecta un nou hospital biomèdic a València

L'empresa Ascires projecta la construcció d'un nou centre hospitalari biomèdic en la ciutat de València per al qual ja ha sol·licitat llicència, segons ha confirmat la regidora de Llicències d'Activitats, Lucía Beamud, qui ha remarcat que amb eixa obra es contribueix a situar la ciutat com "una referència a nivell sanitari".
L'empresa Ascires projecta la construcció d'un nou centre hospitalari biomèdic en la ciutat de València
L'empresa Ascires projecta la construcció d'un nou centre hospitalari biomèdic en la ciutat de València
ASCIRES
L'empresa Ascires projecta la construcció d'un nou centre hospitalari biomèdic en la ciutat de València

El projecte d'Ascires té un pressupost general d'execució de 25,4 milions d'euros i se situaria en un emplaçament situat entre la Avinguda Tres Creus i els carrers Mariano de Cavia i Campos Crespo.

L'edifici proposat consta de set plantes sobre rasant -més una altra reculada per a instal·lacions per damunt de les anteriors-, i altres tres més baix rasant. La superfície total arriba als 2.596 m2.

La planta baixa es disposa al nivell de la rasant del carrer. En aquesta planta, se situen els servicis de major demanda puntual, com les Extraccions, cuina i cafeteria, així com l'admissió i informació del Centre i amb accés independent, s'estableix el Servici d'Atenció Immediata (Urgències) que funcionarà les 24 hores del dia, 365 dies a l'any.

Beamud ha recalcat -en declaracions als mitjans abans del ple d'aquest dijous- que el projecte suposarà, a més, una inversió en "llocs de treball de qualitat". "Açò és una mostra més -ha continuat- de com el Servici d'Activitats està dinamitzant la ciutat".

En aquest sentit, ha assenyalat que s'estan desbloquejant "el conglomerat de llicències que ens havia deixat el PP en 8.000 i les hem rebaixat en 3.700 i també anem tramitant de noves".

Com a exemple, la regidora s'ha referit a un permís per a un hotel de 4 estreles en un edifici patrimonial que es trobava "quasi en ruïnes" en Gravador Esteve.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento