Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Sanitat detecta 56 nous brots el cap de setmana, tres d'ells afecten més de 10 persones

La Conselleria de Sanitat ha detectat 56 nous brots de coronavirus des de l'última actualització, i tres d'ells afecten més de 10 persones. El focus més nombrós és un d'origen social a Bétera amb 12 contagis, seguit de dos brots d'11 casos a Emperador (laboral) i Mislata (educatiu).
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
GVA
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat

També a Mislata s'ha detectat un brot de nou casos amb origen en l'àmbit social, i hi ha altres tres de huit contagis a Aldaia (social) i València (un de laboral, un altre social). Així mateix, hi ha dos brots de set casos a Elx i València, tots dos d'origen social.

S'han donat focus de sis contagis a Aldaia, Elx (dos), Higueruelas, Paterna, Rafal, Requena, Sagunt i València (tres). Els brots d'Higueruelas i Rafal són d'origen laboral, un dels de València, educatiu, i la resta, d'origen social.

Alcoi, Benaguasil, Ontinyent, Redovà i València (tres) han tingut brots de cinc casos, i tots són d'origen social excepte el de Redovà i un dels de València, d'origen educatiu. Precisament la capital ha detectat altres cinc focus de quatre casos, tots de l'àmbit social. També hi ha brots de quatre casos a Elda (educatiu), Onil (laboral), Puçol i Santa Pola.

Focus de tres casos hi ha hagut a Alcoi (social), Banyeres de Mariola (educatiu), Castalla (social), Coix (educatiu), el Puig de Santa Maria (social), Elx (dos, d'origen social), Ibi (tres, dos socials i un de laboral), Oriola (social), el Pinós (educatiu), Quart de Poblet (educatiu), Sagunt (social), Utiel (social), València (tres socials) i Venta del Moro (social).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento