El Zoo perd visitants i farà un referèndum per posar nom a un nou orangutà

  • Hi ha hagut 493 naixements de 68 espècies en un any.
  • Ha tingut un 3,5% menys de visites el darrer any.

L'Ajuntament de Barcelona va reconèixer ahir que el Zoo ha tingut un 3,5% menys de visites el darrer any i va anunciar que farà una consulta popular per posar nom a l'orangutà nascut el passat 21 de novembre de Locki i Carlitos, els seus pares.

Els ciutadans podran escollir -encara s'ha de concretar el sistema del referèncudm- entre tres noms que tindran a veure amb la procedència de l'animal, segons va explicar ahir el president del Zoo, Ignasi Cardelús.

El darrer any han nascut 493 animals de 68 espècies i s'han incorporat 72 exemplars de 29 espècies. Destaca el lleopard de Sri Lanka, el pingüí de Humboldt, el visó americà i el lleó marí de Califòrnia. El Zoo acull més de 100 espècies en perill d'extinció, com l'orangutan de Borneo, el gorilla de plana occidental, el visó europeu, el guepard o el tigre de Sumatra.

L'Ajuntament atribueix la devallada de visitants -el Zoo és el segon equipament municipal més concorregut, després del Museu Picasso- «als caps de setmana de pluja d'octubre, novembre i desembre, i al caledari», amb menys dies de pont. Aquest any, es treballarà intensament en les obres del Zoo Marí i es faran millores a la Ciutadella, sense haver de tancar la installació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento