Comunitat Valenciana

Detinguda una dona a Gandia acusada d'amenaçar de mort la seua nora davant del seu nét i agredir un agent

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) una dona de 58 anys acusada dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar i atemptat a agents de l'autoritat, després de presumptament amenaçar de mort la seua nora i agredir un agent quan tractava de mediar i parlar amb ella.
Imatge d'arxiu d'un cotxe de Policia Nacional.
Imatge d'arxiu d'un cotxe de Policia Nacional.
ARCHIVO
Imatge d'arxiu d'un cotxe de Policia Nacional.

Els fets van ocórrer sobre les 18.15 hores d'aquest dimarts quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili a Gandia, on pel que sembla s'estava produint una baralla, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Els policies es van dirigir al lloc on els va rebre una dona "atemorida" i "en estat d'ansietat", que els va manifestar que, moments abans, havia tingut una "forta discussió" amb la seua sogra i que aquesta li havia insultat i amenaçat de mort, en presència del seu fill menor que es trobava plorant.

Davant el temor de ser agredida, la dona s'havia tancat juntament amb el seu fill en el saló de la vivenda fins a l'arribada dels agents. Mentre els policies recaptaven informació del succeït va aparéixer la sospitosa pel passadís suposadament vociferant i fent escarafalls cap a la seua nora, per la qual cosa els agents van intentar mediar.

En un moment de la intervenció, la dona suposadament va desobeir les indicacions dels agents i va agredir un d'ells en el braç, al qual va espentar contra un moble. Els policies la van detindre com a presumpta autora de delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i atemptat a agent de l'autoritat. L'arrestada, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento