Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Sanitat detecta 53 brots durant el cap de setmana, sis d'ells de més de 10 casos

La Conselleria de Sanitat ha detectat 53 nous brots de coronavirus i sis d'ells afecten 10 o més persones: tres focus amb 14 casos a Almoradí (origen en l'àmbit educatiu), Riba-roja del Túria (laboral) i Villena (social); un de 13 a Llíria, un altre de 12 a Almoradí i un de 10 a València, aquests tres últims d'origen social.
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
GVA
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat

S'han registrat brots de nou casos a Caudete de las Fuentes (origen social) i València (laboral), així com un altre de huit casos a València, també d'origen laboral. Hi ha hagut brots de set casos a Elx (social), Oliva (laboral) i València (educatiu); i de sis a Alacant, Aiora, Borriana, Catarroja, Gandia i València. Són tots d'àmbit social excepte el de Borriana (laboral) i el de València (educatiu).

Focus amb cinc contagis s'han registrat a Albatera, Alcoi, Alacant, Banyeres de Mariola, Beniarbeig, Carlet, Foios, Oriola, Riba-roja del Túria i Xixona. Solament els de Beniarbeig i Oriola són d'origen laboral, la resta són socials.

Aldaia, Alacant, Bigastre, Camporrobles, Carlet, Elx, Elda, el Pilar de la Foradada (dos), Requena i València (cinc) han tingut brots de quatre casos. Tots són socials excepte el de Bigastre i un de València, que són laborals; i el d'Elda i els dos del Pilar de la Foradada, d'origen educatiu.

Finalment, s'han detectat brots de tres casos a Camporrobles, el Pinós, Elda (dos), Godelleta, Ibi (dos), l'Eliana i València. Els dos d'Elda i el del Pinós són d'àmbit educatiu, mentre que un dels d'Ibi s'ha produït en l'entorn laboral.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento