Comunitat Valenciana

L'Oceanogràfic ofereix un 20% de descompte en l'entrada de novembre

L'Oceanogràfic ofereix durant aquest mes de novembre un descompte del 20% a tots els visitants en totes les modalitats d'adquisició: via web, en taquilles i per mitjà d'empreses col·laboradores.
Delfinario de l'Oceanogràfic
Delfinario de l'Oceanogràfic
OCEANOGRÀFIC
Delfinario de l'Oceanogràfic

El descompte està disponible per a les mil primeres entrades de cada dia, anuncia el recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències en un comunicat.

Aquesta mesura excepcional, fins al 30 de novembre, és una promoció vàlida per a la tarifa general i per a la reduïda de xiquets de 4 a 12 anys, majors de 65 anys, jubilats i/o pensionistes i persones amb diversitat funcional.

L'aquari va obtindre recentment el segell de turisme segur 'Save tourism certified' en implementar totes les mesures necessàries per a evitar el contagi, tant en el seu vessant de parc d'oci com de gestor d'esdeveniments.

LA CARA I CREU DELS TAURONS

Durant aquesta tardor, l'Oceanogràfic conclou la seua campanya de taurons amb la celebració de l'aniversari de la pel·lícula 'Tauró' amb la presentació de la pel·lícula 'Shark' en 4D, realitzada per la BBC, i l'exposició 'SOS Taurons' amb fotografies d'Edgar Becerril. Aquesta mostra reflecteix com s'ha convertit l'home en el principal depredador d'aquests animals.

'Laminaría. El bosque del frío' és l'única àrea expositiva que reuneix animals com la foca comuna, cavalla o judia, entre els quals es produeix una interactuación dinàmica, i mostra l'espectacular alga que suposa un autèntic refugi per a la biodiversitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento