Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Alzira puja a 191 casos i demana "reduir relacions al màxim"

La localitat valenciana d'Alzira ha passat de 370 a 418 casos per cada 100.000 habitants en una setmana, fins a un total de 191 actius, per la qual cosa fa una crida a "reduir al màxim les relacions socials".
Imatge d'arxiu de l'Hospital d'Alzira
Imatge d'arxiu de l'Hospital d'Alzira
ARCHIVO
Imatge d'arxiu de l'Hospital d'Alzira

Així ho demana l'alcalde, Diego Gómez, després de la reunió setmanal de la direcció general de Salut Pública amb els responsables de sanitat dels municipis per a conéixer les dades actualitzades dels últims set dies.

Solament en els tres últims dies hi ha 50 nous positius a Alzira fins a un total de 191 casos actius de coronavirus. El segment de població més afectat és la franja 15-29 anys, informa el consistori en un comunicat.

Aquestes xifres "no són positives" malgrat l'adopció de mesures restrictives des del dijous de la setmana passada. A açò se suma la preocupació per l'evolució de la pandèmia en tota la comarca, ja que es pot veure afectada l'atenció sanitària.

Per tot açò, l'Ajuntament apel·la al fet que els veïns actuen amb precaució i responsabilitat, seguint les mesures d'higiene i distanciament, i recomana reduir la mobilitat a l'estrictament necessari. "En aquests moments és fonamental la col·laboració de tots; solament junts podrem aconseguir-ho", prega l'alcalde.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento