Comunitat Valenciana

Coronavirus.- La Comunitat Valenciana detecta 57 brots, huit d'ells en l'àmbit educatiu

La Comunitat Valenciana ha detectat 57 brots de coronavirus en les últimes 24 hores, dels quals huit corresponen a l'àmbit educatiu i nou al laboral. El focus de contagis més nombrós és un d'àmbit social localitzat a València, amb 10 casos.
Proves PCR
Proves PCR
CONSELLERIA SANIDAD
Proves PCR

Poer el que respecta a l'àmbit educatiu, el brot més gran és el de Castelló de la Plana, amb set casos. També hi ha dos brots de cinc contagis a Benifaió i Sant Joan d'Alacant i la resta són de tres, i s'han localitzat a Godella, Onil, Paterna, Puçol i València.

És precisament la capital el municipi amb més brots nous, un total de 13. El més nombrós és el de 10 casos, i hi ha altres huit d'origen social (dos de set casos, dos de sis, dos de cinc i dos de tres). A més, hi ha tres focus d'origen laboral: dos de quatre casos i un de sis.

Aquests tres són part dels nou brots d'origen laboral detectats. La resta s'han localitzat a Crevillent i Elda (sis casos), a Alacant i Ontinyent (cinc), a Xàbia (quatre) i a Picassent i Puçol (tres).

La resta de brots s'han produït en l'àmbit social. Es localitzen a Alginet (tres casos), Alzira (quatre), Benilloba (set), Calp (sis), Castalla (cinc), Elx (un de cinc, un altre de quatre i altres tres de tres contagis), Guadassèquies (sis casos), Guardamar del Segura (quatre), l'Olleria (tres), la Pobla de Vallbona (tres), Llíria (un focus de quatre i un altre de tres), Manises (sis contagis), Mislata (tres), Montcada (sis), Nules (quatre), Ontinyent (un de set i un altre de quatre), Paterna (sis contagis), Santa Pola (sis), Vinaròs (un brot de huit casos i altres tres de tres casos cadascun) i Viver (un focus de tres casos).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento