Comunitat Valenciana

Coronavirus.- La Comunitat Valenciana registra 47 nous brots, un amb 14 casos a València en l'àmbit educatiu

La Comunitat Valenciana ha registrat en les últimes 24 hores 47 nous brots de coronavirus, 36 d'ells d'origen social, set laboral i els quatre restants en l'àmbit educatiu. Entre aquests últims es troba un amb 14 casos a València, el segon amb major nombre d'afectats del conjunt de brots.
Test PCR
Test PCR
VITHAS ALICANTE
Test PCR

La major xifra de contagis en un mateix brot s'ha registrat a Vinaròs (Castelló), amb 15 i d'origen social. La ciutat de València suma 13 brots; Elx (Alacant), quatre, i les localitats de Requena i Vinaròs, tres cadascuna.

Després dels 15 de Vinaròs i 14 de València, hi ha tres brots amb deu casos cadascun en la capital valenciana, Alaquàs i Quart de Poblet; un altre de nou a València; un de huit a Requena i tres de set a Santa Pola, Xiva i Llíria.

Així, a Elx hi ha dos brots amb quatre casos, un de cinc i un altre de sis; Montcada (5); Sagunt (3, 3 i 4); Alaquàs (4 i 10); Vila-real (6); Llombai (6); Torís (4); Quart de Poblet (6 i 10); Carcaixent (5); Bonrepòs i Mirambell (4); Llíria (3 i 7); Godella (3) Vinaròs (15, 6 i 3); Requena (8, 3 i 3); Oriola (5 i 6); Alcoi (3); Alacant (5); Ibi (3) i Rafelbunyol (3).

Els d'àmbit educatiu, a més de dos a València, s'han registrat a Torís i Oriola. Els laborals, a Alaquàs (4); tres a València (5, 4 i 3), Vila-real (6); Quart de Poblet (10) i Ibi (3).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento