Comunitat Valenciana

Rescatat a Alacant un home de 64 anys ferit després d'intentar accedir a la seua vivenda des del pati interior

Efectius de la Policia Local i bombers d'Alacant han rescatat una persona de 64 anys d'edat que es trobava ferida en el pati interior del seu edifici per causes que encara s'investiguen, segons ha informat la regidoria de Seguretat de l'Ajuntament. Des de la Policia Local han apuntat al fet que l'home s'hauria deixat les claus a casa i hauria intentat accedir per aquesta via.
Rescat d'un home ferit en el pati interior del seu edifici a Alacant
Rescat d'un home ferit en el pati interior del seu edifici a Alacant
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE
Rescat d'un home ferit en el pati interior del seu edifici a Alacant

Tant els agents locals com els bombers del Servici de Prevenció Extinció d'Incendis van haver d'accedir a aquesta ubicació "de difícil accés" per a atendre aquesta persona, en una vivenda situada en el carrer Diputat Joaquín Galán de la capital, tal com ha assenyalat l'Ajuntament en un comunicat.

El ferit estava inconscient i respirava amb dificultat, i es trobava estès sobre un sostre d'uralita que cobreix el pati interior del primer pis.

Els bombers van ser requerits per a rescatar al ferit, ja que era "molt complicat el seu accés i rescat davant la possibilitat que cedira el precari sostre".

Així mateix, fins que els bombers accediren, i a causa de la gravetat de l'emergència, un agent de Policia Local va aconseguir arribar fins al ferit per a auxiliar-li, i col·locar-li en el rostre una pantalla amb bombona d'oxigen proporcionada prèviament pel personal sanitari.

Finalment, els bombers i els agents han pogut socórrer aquesta persona, que ha sigut traslladada d'urgència a l'Hospital General d'Alacant.

La Policia ha indicat que les primeres investigacions apunten que aquest home ha resultat ferit en tractar d'accedir a l'interior de la seua vivenda, situada en el tercer pis de la finca, a través del pati interior, atés que podia haver-se oblidat les claus dins del pis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento