Comunitat Valenciana

Tres detinguts acusats d'agredir policies del dispositiu de seguretat per la manifestació a Benimaclet

La Policia Nacional va detindre aquest dilluns tres homes per presumptament agredir diversos agents en el context del dispositiu de seguretat establit per la 'manifestació de torxes' impulsada per España 2000 en el barri valencià de Benimaclet, davant la qual es van convocar concentracions per a "respondre al feixisme" i reivindicar entorns lliures d'odi per part d'associacions i veïns.
Policia Nacional en el barri de Benimaclet de València
Policia Nacional en el barri de Benimaclet de València
EUROPA PRESS
Policia Nacional en el barri de Benimaclet de València

Segons han informat fonts de la Prefectura Superior de Policia, els detinguts són dos homes de 40 anys i un altre de 27 als quals es considera presumptes autors d'atemptat a agent de l'autoritat. A un d'ells se li atribueix a més un robatori amb violència i intimidació perquè, moments abans de l'arrest, suposadament havia tractat de sostraure el telèfon mòbil a una altra persona.

D'acord amb la Policia, sobre les 18.15 hores d'aquest diumenge, agents que formaven part del dispositiu de seguretat establit com a conseqüència de la manifestació van rebre l'avís d'una baralla en una de les zones del barri. En dirigir-se cap a allí van observar un grup de persones que eixia corrent d'un carrer i van aconseguir interceptar una d'elles.

La resta de gent que anava corrent va tornar fins a on estaven els agents i, segons la Policia, presumptament van començar a agredir-los, per la qual cosa finalment es va detindre tres d'ells per atemptat. A la persona que se li atribueix el robatori suposadament ho hauria sostret en la baralla prèvia. A un d'ells se li havia intervingut a més mitja hora abans dels fets una navalla.

Com a conseqüència dels fets tres agents van resultar lesionats amb colps i lesions per les quals van precisar assistència sanitària, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento