Comunitat Valenciana

Només Cs i Vox acudeixen a la convocatòria del PP per a treballar conjuntament en els pressupostos

  • Per a Isabel Bonig, això és un exemple que "la pretesa unitat del Botànic i de Ximo Puig és mentida".
  • "Si volia que els pressupostos isqueren amb el suport majoritari haguera estat ací" algun diputat socialista, ha declarat.
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu
CORTS/I. CABALLER
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu

La reunió convocada aquest dilluns pel PPCV a Les Corts, a la qual va convidar a tots els grups per a treballar en els Pressupostos de la Generalitat de 2021, ha reunit només diputats de dues formacions, Ciutadans (Cs) i Vox i no ha comptat amb la presència dels grups del Botànic (PSPV, Compromís i Unides Podem).

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha lamentat "profundament" en declaracions davant els mitjans l'absència dels partits que sustenten al Consell i ha assegurat que és un exemple que "la pretesa unitat del Botànic i de Ximo Puig és mentida".

"De res serveixen les crides a la unitat del PSPV, del Botànic, de res serveix eixa imatge d'home componedor que pretén donar el president Puig perquè és mentida", ha insistit la dirigent del PP, perquè "si volia que els pressupostos isqueren amb el suport majoritari haguera estat ací" algun diputat socialista.

Bonig ha recordat que el PP va firmar el pacte de reconstrucció el passat mes d'agost conscient que era una "declaració de bona voluntat que calia plasmar en els pressupostos" però ara "en l'últim acte, el més important i decisiu, que és el pressupost, ací no hi ha ningú del Botànic".

"Puig es baixa i eixa pretesa unitat la trenca el Botànic", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento