Comunitat Valenciana

Turisme.- L'activitat hotelera va caure a l'agost un 58% en el conjunt de la Comunitat Valenciana i un 73% a Benidorm

L'activitat hotelera es va reduir a l'agost un 58% a la Comunitat Valenciana i en el cas concret de Benidorm (Alacant) va perdre el 73,5% de les pernoctacions hoteleres, però així i tot va ser el segon punt turístic d'Espanya amb major nombre, solament superat per San Bartolomé de Tirajana.
Imatge d'una terrassa a Benidorm
Imatge d'una terrassa a Benidorm
EUROPA PRESS
Imatge d'una terrassa a Benidorm

Així es desprèn de l'informe elaborat per la patronal hotelera Hosbec, que analitza els resultats del mercat hoteler durant el mes d'agost, que ha sigut "l'agost més atípic i complicat per al turisme espanyol que es pot recordar, en el qual les principals destinacions costaneres i insulars han sigut els majors perjudicats".

La conclusió principal és que la Comunitat Valenciana ha vist afectada la seua activitat hotelera en un 58% pel que fa als resultats del 2019. Donades les restriccions a la mobilitat i a la imposició de quarantenes obligatòries en molts països, el turisme internacional s'ha vist més afectat que el nacional, tant en nombre de viatgers allotjats en hotels (-72,9%) com en nombre de pernoctacions (-79,2%).

Un total de 968 hotels han romàs oberts al públic durant aquest mes d'agost, la qual cosa suposa un 14,3% menys que el 2019.

El mercat laboral vinculat a l'hotelería també s'ha vist molt afectat, amb una reducció del 43,3% en el nombre de treballadors que han prestat servicis en el sector.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento