Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Els 45 nous brots de la Comunitat Valenciana sumen 187 contagis i se centren en les capitals de província

Els 45 nous brots de la Comunitat Valenciana registrats des de l'última actualització sumen 187 positius i se centren en les capitals de província amb sis repunts en cadascuna d'elles, segons les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat.
Prova PCR
Prova PCR
ADN CANINO
Prova PCR

En concret, en la ciutat de València s'han notificat sis brots que llancen un total de 25 positius, en la seua majoria d'origen social, excepte dos brots d'origen laboral amb quatre casos cadascun. Per la seua banda, els sis Castelló de la Plana sumen 24 afectats, en la seua majoria d'origen social excepte un laboral amb cinc postivos.

Finalment, a Alacant s'han registrat 21 contagiats en aquests sis brots: dos d'origen social, cadascun amb tres casos, tres d'origen laboral amb 4, 3 i 4 afectats i un sisé brot d'altres àmbits amb 4 casos.

Les localitats que han registrat més d'un brot en aquesta última actualització són Gandia, amb tres brots d'origen social amb 5, 5 i casos, Ontinyent, amb dos brots d'origen social, amb 3 i 5 casos, i Alzira, amb un d'origen laboral de 3 casos i un altre social de 4.

La resta i brots a la Comunitat Valenciana s'han localitzat a Xàtiva, 7 casos d'origen social, Morella, 3 casos d'origen social, Algemesí, 7 casos d'origen social, Alberic, 5 casos d'origen social, Moncofa, 8 casos d'origen social, la Vall d'Alba, 3 casos d'origen social, Massanassa, 5 casos d'origen social, i Alfafar, 4 casos d'origen social.

Així mateix, s'han notificat a Almassora 3 casos d'origen social, Dénia, 7 casos d'origen extracomunitari, Sueca, 3 casos d'origen laboral, Borriana, 3 casos d'origen social, Teresa, 3 casos d'origen social, La Vall d'Uixó, 4 casos d'origen social, Alzira, 3 casos d'origen social, Carcaixent, 3 casos d'origen social, Miramar, 6 casos d'origen social, Sedaví, 7 casos d'origen social, Sueca, 4 casos d'origen social i Foios, 4 casos d'origen social.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento