Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Quasi 200 municipis valencians sumen nous casos durant el cap de setmana

Un total de 190 municipis valencians han sumat nous casos de coronavirus entre divendres i dilluns: entre aquests dies s'han comptabilitzat i assignat 1.793 casos en tota la Comunitat Valenciana.
Proves PCR en una clònica de la UCV
Proves PCR en una clònica de la UCV
UCV
Proves PCR en una clònica de la UCV

Com és habitual, València és el municipi amb més contagis nous, amb un total de 412. Aquesta xifra, no obstant açò, és la més baixa en un cap de setmana des de principis d'agost. Alacant i Castelló de la Plana també superen el centenar de casos en el cap de setmana, amb 116 i 113.

En total, hi ha 37 municipis que han comptabilitzat més de 10 casos en els últims quatre dies. Darrere de les capitals, els més afectats han sigut Torrevella (51), Elx i Oriola (46), Dénia (40), Gandia (39), Benidorm (32), Torrent (30), Vila-real (28), Paterna (26), el Pinós (22) i Ibi i el Pilar de la Foradada (20).

Alaquàs i Elda han comptabilitzat 19 casos; Benicarló, Ontinyent i Xirivella, 18; Carlet, 17; Mislata i Onda, 16; Villena, 15; Alfafar, Aiora, Sagunt i Sant Vicent del Raspeig, 13; la Vila Joiosa i Quart de Poblet, 12; Almassora, Callosa de Segura, el Campello, Guardamar del Segura i Paiporta, 11; i Albalat dels Sorells i Algemesí, 10.

Burjassot, Petrer i Tavernes de la Valldigna tenen nou contagis nous; Benigànim, Bétera i Crevillent, huit; Albatera, Alboraia, Banyeres de Mariola, Borriana, la Nucia, Manises i Puçol, set; Alberic, Alcàntera de Xúquer, Almoradí, Alzira, Barx, Benaguasil, Benicàssim, Bunyol, Castalla, Godella, Montcada, Riba-roja de Túria, Sant Joan d'Alacant, Vinaròs i Xàtiva, sis.

Per la seua banda, Ademús, Aielo de Malferit, Alcoi, Calp, Dolores, el Puig de Santa Maria, l'Alcora, Rojals, Sant Miquel de les Salines i Sedaví han sumat cinc nous positius; Asp, Bellreguard, Benetússer, el Verger, Montfort, Monòver, Novelda, Oliva, Ondara, Orpesa, Picanya, Picassent, Santa Pola i Xàbia, quatre; Benejússer, Bigastre, Canals, Gata de Gorgos, Guadassuar, l'Alfàs del Pi, Llíria, Massanassa, Mutxamel i Peníscola, tres.

Així mateix, a Aldaia, Almenara, Altea, Benassal, Callosa d'en Sarrià, la Canyada, Carcaixent, Catarroja, Xiva, Cullera, el Poble Nou de Benitatxell, Formentera del Segura, l'Alcúdia, la Vall d'Uixó, Massamagrell, Miramar, Moixent, Montserrat, Muro d'Alcoi, Museros, Navarrés, Onil, Pedreguer, Rafelbunyol, Rocafort, Sant Fulgenci, Sant Isidre, Silla, Sueca, Torre Baixa, Utiel i Xilxes han tingut dos casos.

Amb un cas nou aquest cap de setmana es troben Albaida, Albalat dels Tarongers, Alboraig, Albuixec, Alcàsser, Alfarp, Almàssera, Almussafes, Aiòder, Benferri, Benifaió, Benijòfar, Benissa, Bolbait, Bonrepòs i Mirambell, Canet d'en Berenguer, Càrcer, Castell de Castells, Cotes, el Genovés, els Poblets, Emperador, Faura, Finestrat, Foios, la Granja de Rocamora, Xacarella, Xarafull, Xèrica, l'Alqueria d'Asnar, l'Alqueria de la Comtessa, l'Eliana, la Pobla de Farnals, la Pobla de Vallbona, la Pobla del Duc, la Romana, la Vall de Laguar, les Alqueries, les Coves de Vinromà, Llocnou d'en Fenollet, Los Montesinos, Meliana, Novetlè, Pego, Piles, Quatretonda, Rafal, Rafelguaraf, Relleu, Ribesalbes, Salines, Sogorb, Teulada, Torís, Vilallonga, Vilanova de Castelló, Vinalesa i Xixona.

Es dona la circumstància que Aiòder, Castells de Castells i l'Alqueria d'Asnar han sumat el seu primer cas des de l'inici de la pandèmia, i Torre Baixa ha comptabilitzat dos casos, també els seus primers.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento