Comunitat Valenciana

Tres detinguts a València per amenaçar menors per ser estrangers amb botelles i un ganivet

La Policia Nacional ha detingut a València tres homes de 24 a 45 anys per presumptament insultar i amenaçar sis joves, cinc d'ells menors, per ser estrangers, amb botelles i un ganivet.
Entorn de l'Embull 2
Entorn de l'Embull 2
LA MARINA DE VALÈNCIA
Entorn de l'Embull 2

Sobre les 20.15 hores, el 091 va rebre l'avís d'una baralla en un bar del districte del Marítim. Els policies no van localitzar cap altercat però van observar tres homes en l'interior que coincidien amb els sospitosos d'un servici anterior en el qual sis joves havien sigut insultats i amenaçats per ser immigrants.

En aquesta actuació, unes dos hores abans, els presumptes autors s'havien acostat sis joves en el magatzem 2 de la Marina per a insultar-los per ser d'ascendència marroquina i algeriana i amenaçar-los amb colpejar-los, un amb un ganivet i els altres amb botelles, entre altres improperis, informa Prefectura en un comunicat.

Una vegada identificats, els tres agressors van ser arrestats com a presumptes autors dels delictes d'odi i amenaces. Els detinguts, espanyols i sense antecedents, estan en llibertat després de ser advertits de l'obligació de comparéixer quan siguen requerits.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento