Comunitat Valenciana

Global Omnium ultima un laboratori pioner a Espanya que multiplica per 4 la seua capacitat per a detectar Covid en aigua

Global Omnium està ultimant un pioner laboratori a Espanya que multiplica per quatre la seua capacitat per a detectar la presència de Covid-19 en l'aigua, unes instal·lacions que es convertiran en referència en la implantació de la tecnologia de l'aigua i que s'inauguraran abans de final d'any, segons ha informat la companyia en un comunicat.
Laboratori de Global Omnium a Paterna
Laboratori de Global Omnium a Paterna
GLOBAL OMNIUM
Laboratori de Global Omnium a Paterna

En 15 setmanes, l'empresa ha analitzat més de 5.000 mostres en busca de restes de coronavirus en aigües residuals de tota Espanya. De les 5.057 realitzades, s'han detectat diferents nivells de concentració de restes des del mes de maig en un total de 1.730, amb resultats entregats en menys de 24 hores des de la presa de la mostra.

El nou centre tecnològic de Global Omnium inclou un nou Laboratori de Qualitat d'Aigües, Medi Ambiental i Medi Marí que multiplicarà la capacitat de treball. Situat en el Polígon Industrial Tàctica de Paterna, centralitzarà totes les actuacions realitzades per la companyia valenciana per a localitzar restes del virus del Covid-19 en aigües d'embornal i residuals.

D'aquesta manera, la companyia valenciana multiplicarà la seua capacitat de treball i resposta donada la "important demanda" de la ferramenta SARS GOAnalytics ja que s'ha demostrat "eficaç" a l'hora de detectar de manera primerenca la presència i el rastre del virus, segons ha destacat la companyia en un comunicat.

Aquest centre tecnològic de l'aigua, a més de disposar de les més avançades tecnologies, compta amb més de 6.000 metres quadrats de superfície i una capacitat de 500 persones. En aquestes instal·lacions s'integrarà tant el seu Laboratori de Qualitat d'Aigües, Mediambiental i Medi Marí, com el seu Laboratori de Metrologia. A més, s'inclouran servicis d'alt nivell tecnològic, com el Smart metering o el Smart Scadas.

Global Omnium ha analitzat en només 15 setmanes més de 5.000 mostres per a detectar presència de restes gèniques de Covid en aigües residuals de diferents ciutats de tota Espanya. D'elles, s'ha detectat presència de restes de coronavirus en un total de 1.730 amb diferents nivells de concentració.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento