Comunitat Valenciana

Coronavirus.- L'alcalde de Beniparrell assegura que el brot de 18 casos laboral està "controlat i eradicat"

L'alcalde de Beniparrell (València), Salvador Masaroca, ha assegurat aquest dilluns que el brot de 18 casos registrat en la localitat, d'origen laboral, està "controlat i eradicat", i ha apuntat que des de la secretaria autonòmica li van comunicar que va passar "fa 14 o 15 dies".
Senyal en la localitat de Beniparrell
Senyal en la localitat de Beniparrell
EUROPA PRESS
Senyal en la localitat de Beniparrell

Masaroca ha explicat, en declaracions a Europa Press Televisió, que dissabte va tindre coneixement de la situació en veure les informacions en mitjans de comunicació i va contactar amb la secretaria autonòmica per a rebre informació perquè, fins a hui, no havien tingut constància del brot "ni del que havia passat".

Segons la seua versió, la responsable autonòmica li va comentar que eixe brot era "de fa 14 o 15 dies i està totalment controlat i eradicat", per la qual cosa va fer un edicte explicatiu a la població, atés que es tracta d'un municipi de 2.000 habitants, amb sis polígons industrials i elevada població flotant per a acudir a treballar, on el rebombori era "formidable".

En tot cas, ha subratllat que el brot està controlat, sense afectar veïns, als quals ha volgut traslladar un "missatge de tranquil·litat" perquè "estem dins d'un ordre".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento