Comunitat Valenciana

Salvament rescata 15 immigrants en una pastera a 20 milles al sud del Cap de la Nau

Salvament Marítim ha rescatat aquest dilluns una pastera a 20 milles al sud del Cap de la Nau, enfront de les costes de Xàbia (Alacant), i ha traslladat als seus 15 passatgers fins al Port d'Alacant, on estan sent atesos per Creu Roja. Es tracta de la segona pastera localitzada aquest dilluns en aigües d'Alacant.

L'avís s'ha rebut sobre les 08.00 hores quan un pesquer ha donat l'alerta. Des de València, s'ha mobilitzat l'embarcació Salvamar Diphda que ha arreplegat als immigrants d'origen magrebí i els ha traslladat a Alacant.

Segons han informat a Europa Press fonts de Salvament Marítim i Creu Roja, es tracta de 15 homes que estan sent atesos i que han arribat al port alacantí sobre les 11.53 hores. L'embarcació ha sigut rescatada sobre les 10.15 hores en alta mar enfront de la costa de Xàbia.

Aquests 15 immigrants se sumen als 14 localitzats en la zona de l'Albir, a l'Alfàs del Pi, a primera hora del matí. Eixos altres 14 estan en bon estat de salut, a l'espera que Sanitat els practique proves PCR per coronavirus.

Creu Roja manté alerta els seus equips a l'espera de l'arribada de noves embarcacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento