Comunitat Valenciana

Oltra creu "una quimera" mantindre l'oci nocturn de pubs i discoteques

  • La vicepresidenta del Consell aposta per buscar "suport econòmic" per al sector i els seus llocs de treball.
Mónica Oltra atiende a los medios en su visita a Campoamor.
Mónica Oltra atiende a los medios en su visita a Campoamor.
EUROPA PRESS
Mónica Oltra atiende a los medios en su visita a Campoamor.

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, considera que hauria de replantejar-se l'estratègia sobre l'oci nocturn, un "tipus d'activitat" que és "un impossible" perquè "en un lloc on la gent va a trobar-se i a ajuntar-se, voler separar-los un metre i mig va a resultar impossible". Així, ha diferenciat l'oci nocturn de cinemes, teatres o museus que són "activitats segures".

La consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha opinat que hi ha "un tipus d'oci" que per la seua "naturalesa" és "incompatible" amb les mesures de seguretat contra la pandèmia i per açò ha apostat per buscar "suport econòmic" per al sector i els seus llocs de treball. "És una quimera", ha dit sobre intentar mantindre un oci "incompatible" amb les mesures de seguretat, en referència a pubs i discoteques.

Oltra s'ha pronunciat a Alacant d'aquesta manera, a preguntes dels mitjans sobre l'oci nocturn. La vicepresidenta ha mantingut una trobada amb veïns del barri de Campoamor.

La consellera ha estimat la necessitat de "replantejar-se" l'oci nocturn en pubs i discoteques oferint "tot el suport econòmic" al sector perquè deixa sense treball a moltes persones". "El control de la pandèmia i la salut de les persones està per damunt d'aquestes qüestions i caldrà pensar com sostenim un sector econòmic important", ha continuat.

Repreguntada sobre si apostaria pel tancament de pubs i discoteques, ha sentenciat: "El que dic és que cal reflexionar-ho, almenys".

"Els impossibles són impossibles, la gent va a eixos llocs a ajuntar-se: voler que funcione alguna cosa amb una distància de seguretat de metre i mig, quan això acaba amb la naturalesa mateixa de l'activitat porta a la frustració", ha resolt.

Regne Unit

Qüestionada sobre la quarantena imposada pel Regne Unit, Mónica Oltra ha recordat que es continua "en una situació de pandèmia" i que Fernando Simón va detallar "molt bé l'altre dia" les consideracions epidemiològiques i científiques.

"Cal buscar sostindre els sectors econòmics en una situació en la qual, per damunt de tot, la consideració major ha de ser la salut de les persones", ha insistit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento