Comunitat Valenciana

EPA.- CCOO qualifica de "dramàtiques" les dades i urgeix a enfrontar la crisi protegint l'ocupació

La secretària d'Ocupació i Formació de CCOO PV, Ana García Alcolea, ha qualificat de "dramàtiques" les dades de l'EPA d'aquest segon trimestre "afortunadament mitigats en part per la protecció pactada amb els ERTO".
Oficina d'empelo
Oficina d'empelo
EUROPA PRESS
Oficina d'empelo

Segons el parer de CCOO PV, han de revisar-se els pressupostos de la Generalitat, escometre els canvis necessaris per a una millor protecció social, i en matèria de creació d'ocupació de qualitat, segons ha explicat en un comunicat en el qual insta a revertir la precarietat laboral i a reduir les escletxes de gènere i generacionals.

El segon trimestre del 2020, segons CCOO, segueix acusant les conseqüències de la crisi sanitària, econòmica i social provocada pel COVID-19, que segueix colpejant durament a les famílies i al teixit productiu, i que continua destruint ocupació, com reflecteixen les dades de l'EPA.

L'ocupació a la Comunitat Valenciana ha caigut en 128.600 persones respecte al trimestre anterior i se situa en 1.945.700. Açò suposa una reducció trimestral de l'ocupació del 6,2%, tot açò tenint en compte que no s'inclouen les xifres de persones afectades pels ERTO per considerar-se població ocupada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento