Artistes units contra la sida

Miguel Bosé en una foto de archivo.
Miguel Bosé en una foto de archivo.
20MINUTOS.ES
Miguel Bosé en una foto de archivo.

Lichis, La Puerta de los Sueños, Dani Flaco, Víctor Naranjo, Lexu's, Filippo Landini i David Guapo ofereixen un concert conjunt a la sala Luz de Gas per un motiu ben solidari: la lluita contra la sida, avui, Dia Mundial contra la malaltia.

Les seves veus s'uneixen per al desè aniversari del Comitè 1r de Desembre (Plataforma Unitària ONG-SIDA de Catalunya). Víctor Naranjo ha creat específicament per a aquesta causa una cançó.

Cadascun dels artistes interpretarà dos temes del seu repertori i al final del concert cantaran tots plegats amb el grup de l'Institut de Gospel de Barcelona, Morning Singers in The Fields. Aquesta cita és molt important per la lluita contra una malaltia de la qual s'infecten 2,5 milions de persones l'any a tot el món. Un mal que tampoc té curació.

'Papito' per la causa

Miguel Bosé col·labora amb la mateixa idea amb un concert a benefici de la Fundació de Lluita contra la Sida, Donem la cara per la SIDA.

Les entrades per a aquest recital, on tindrà un protagonisme especial el disc Papito de Bosé, estan exhaurides des de fa dies. Les persones que no disposin de localitat però que vulguin ajudar poden fer-ho aportant diners a la Fila 0. Les donacions es poden realitzar des del web www.flsida.org/fila0.

* Luz de Gas. Muntaner, 246. A partir de les 21.00 hores. 10 euros. Miguel Bosé al Palau de la Música. Sant Francesc de Paula, 2. (21.00 hores). Entrades exhaurides.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento