Comunitat Valenciana

Detingut a València per envestir la seua parella amb el cotxe i fugir borratxo amb el fill de tots dos

La Policia Nacional ha detingut un home de 38 anys a València per presumptament envestir la seua parella amb el cotxe mentre fugia amb el fill de tots dos sota els efectes de l'alcohol, després d'una forta discussió entre tots dos de matinada.
Dos agents de Policia Nacional a València
Dos agents de Policia Nacional a València
CNP
Dos agents de Policia Nacional a València

Aquest dissabte, el 091 va rebre l'avís que una parella forcejava en l'avinguda Malvarrosa. Una altra telefonada va alertar que un home havia llevat un menor a una dona i acabava d'atropellar-la amb un cotxe, informa Prefectura en un comunicat.

La patrulla es va topar amb el conductor circulant en la seua direcció i envaint els dos carrils, per la qual cosa va ser interceptat. El xiquet estava en la part posterior sense subjecció, malgrat tindre al costat una cadireta, i el sospitós presentava símptomes d'embriaguesa i va donar positiu en la prova practicada per la Policia Local.

Després de les perquisicions, els investigadors van esbrinar que la parella havia mantingut una forta discussió i que l'home va arrabassar al menor dels braços a la dona per a fugir. Aleshores la va atropellar quan es va posar davant del cotxe per a evitar que se n'anara amb el seu fill.

La víctima va ser localitzada en un carrer proper i va confirmar que li havia atropellat i arrancat una ungla en colpejar-la amb el vehicle. Encara que sagnava per un dit de la mà esquerra, es va negar en diverses ocasions a rebre assistència sanitària.

Per tot açò, el sospitós va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar i contra la seguretat vial. El detingut, espanyol i sense antecedents, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento