Comunitat Valenciana

Generalitat adjudica la redacció de projectes de millora de la Línia 1 i 9 del TRAM per 789.000 euros

La Generalitat ha adjudicat la redacció de diferents projectes de construcció per a millorar les condicions actuals del traçat de les Línia 1 del TRAM d'Alacant (Estels-Benidorm) i Línia 9 (Benidorm-Dénia), en el tram comprès entre les poblacions de la Vila Joiosa i Altea.
Un comboi de la Línia 9.
Un comboi de la Línia 9.
GVA
Un comboi de la Línia 9.

L'elaboració dels diferents projectes s'ha adjudicat a la UTE Ardanuy Enginyeria, SA i Civis Consultors Associats SL-Tec Quatre SA per un import de 788.799 euros, IVA inclòs, ha informat Generalitat aquest dilluns.

Els trams entre la Vila Joiosa i Benidorm i Benidorm-Altea són de via única, excepte punts concrets, circumstància que provoca problemes de regularitat, degut a la necessitat de realitzar encreuaments en determinades estacions, dotades de via doble.

Amb aquestes actuacions que permetran delimitar quins punts es pot duplicar la via, segons les condicions urbanístiques i tècniques existents, s'aconseguirà una millora important de la capacitat i una major fiabilitat i qualitat en el servici, en els trams afectats i en el conjunt de la xarxa del TRAM d'Alacant.

A més en aquest mateix plec es contempla la construcció d'un nou baixador en la Línia 9 que prestarà servici a la població de Jesús Pobre i com a resposta a la petició realitza per aquesta pedania de Dénia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento