Comunitat Valenciana

Ribó planteja mantindre horta en el PAI de Benimaclet i consensuar-ho "al màxim" amb els veïns

  • "Aquest projecte no ens agradava. Pensàvem que s'havia de modificar i en aquest sentit estem treballant", diu l'alcalde.
  • Es mostra partidari de "rebaixar" el nombre de vivendes programades en l'actuació, ara en procés de modificació.
Imatge d'horta i del barri valencià de Benimaclet
Imatge d'horta i del barri valencià de Benimaclet
PROPUESTA 'BENIMACLET, LA INTEGR
Imatge d'horta i del barri valencià de Benimaclet

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha plantejat aquest dimecres que en el desenvolupament del PAI de Benimaclet es mantinga horta en aquesta zona de la ciutat, que es porte a terme consensuant-ho "al màxim" amb els veïns i que la urbanització i els edificis que es facen estiguen "integrats" amb les construccions i dotacions "del barri anterior".

Ribó ha traslladat aquesta idea al representant de l'empresa encarregada d'aquest PAI, Metrovacesa, Miguel Díaz, i a la presidenta de l'Agrupació d'Interés Urbanístic de Benimaclet, Pilar Salvador, durant la reunió que han mantingut en el consistori per a parlar d'aquesta proposta urbanística.

El responsable municipal ha explicat que ha transmés aquesta proposta "com a alcalde" i com a membre del grup Compromís, integrant juntament amb el PSPV del govern municipal. "Aquest projecte no ens agradava. Pensàvem que s'havia de modificar i en aquest sentit estem treballant", ha comentat, al mateix temps que ha destacat que la seua idea s'abordarà i consensuarà amb els socialistes, responsables de la Regidoria de Desenvolupament Urbà.

Joan Ribó ha asseverat que en l'execució del PAI "han de plantejar-se algunes de les coses que plantegen els moviments veïnals de Benimaclet", que ha considerat, "d'alguna manera, raonables". "És imprescindible per a nosaltres que hi haja una part d'aquest PAI que siga horta", ha exposat, després del que ha dit que s'estudiarà com es pot fer.

El primer edil, que s'ha mostrat partidari de "rebaixar" el nombre de vivendes programades, ha ressaltat "com a element fonamental" també "la idea de fer tots els temes urbanístics d'una forma consensuada al màxim". Així mateix, ha defés que els PAI que es desenvolupen en un barri no siguen "un altre barri", de manera que "la nova construcció siga adequada al que ja està construït".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento