Comunitat Valenciana

La fira de l'automòbil d'ocasió arriba a Fira València amb descomptes de fins a 12.000€ i l'estrena del Pla Renove

Tot a punt per al retorn de la Fira de l'Automòbil Selecció Ocasió de Fira València. Després de posposar la seua celebració fins en dos ocasions (abril i juny) a causa de la pandèmia, el certamen obrirà les portes de la seua dotzena edició aquest divendres 10 i fins al diumenge 12 de juliol, d'11.00 a 20.00 hores, en el que marcarà el retorn a l'activitat firal després de quatre mesos.

A l'atractiu de la seua convocatòria i l'efecte 'preus fira', se sumen enguany dos circumstàncies d'excepció: l'ampli estoc acumulat en els concessionaris després de quasi tres mesos tancats i, sobretot, l'engegada del 'Pla Renove 2020', dotat amb 250 milions d'euros en ajudes directes a la compra de turismes.

Aquest pla inclou els cotxes denominats 'quilòmetre 0', és a dir, els automatriculats enguany per part de les pròpies marques i que configuren el gruix de la flota que des d'aquest divendres es posa a la venda en Fira València.

Amb açò, s'estima que l'edició d'enguany de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió serà la que oferisca "els descomptes més importants dels seus 12 anys d'història", d'entre 6.000 i 12.000 euros, segons ha informat l'organització en un comunicat.

En total, seran més de 1.200 les unitats a la venda que es distribuïsquen al llarg dels 25.000 metres quadrats previstos en els Pavellons N3P1 i N3P2 del Nivell 3 de les instal·lacions firals de Benimàmet.

Està confirmada la presència de 24 marques, entre elles, Ford, Opel, Peugeot, Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Volvo, Kia, Hyundai, Nissan, Subaru, Mitsubishi, Renault, Dacia, BMW, Mini, Mazda, Toyota, Lexus, Jaguar o Land Rover, així com un total de 40 expositors directes, entre concessionaris i distribuïdors multimarca que han realitzat un gran esforç a apostar per la Fira del Vehicle Selecció Ocasió i oferir els seus majors descomptes al públic.

Es tracta de noms de reconegut prestigi en el panorama automobilístic valencià com Almenar, Atursa, Auto Sweden, Autodisa, Autolix, Automoción Valencia, Autopista Sur, Autos Montalt, BMW-Mini, Británica de Automóviles, Click Autos, GP Automoción, Hyundai Autiber, Hyundai Koryo Car, Imperauto, Leader Levante, Mercamoto, Mitsubishi Valencia, Montalt Nipón, Opel Vara de Quart, Quality Cars, Renault Retail Group, Safety Cars, Setabenses Automoción, Subaru, Toyota Valencia, Vedat Mediterráneo i Amperbike.

A més, el visitant podrà accedir als servicis de firmes com Autocasión, Autoscout, Buscocoches.com, Coches.com, Coches.net, Ganvam, Miprimercoche.es o Santander Consumer; a les exposicions de l'Escuderia Bengala, els clàssics del Club Seat 600, Club Seat 850 o Club Citroën, els cotxes personalitzats d'Eurocrew, la Federació d'Automobilisme de la Comunitat Valenciana o el Rallye Ciutat de València - Memorial Javier Sanz.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento