Comunitat Valenciana

Rescaten una serp després de caure a un desllunat des d'un cinqué pis a Castelló

La Policia Local de Castelló ha rescatat una serp de grans dimensions després de caure des de la finestra d'un cinqué pis a un desllunat a Castelló, segons han informat fonts d'aquest cos de seguretat.
Serp rescatada
Serp rescatada
POLICÍA LOCAL/EUROPA PRESS
Serp rescatada

L'incident es va produir dimecres passat en el carrer Taronger de la capital de la Plana, quan una veïna "molt espantada" va avisar la Policia Local que havia vist una serp en un celobert. Els agents van acudir al lloc i van comprovar que es tractava d'una serp domèstica de "grans dimensions".

Els agents van avisar els bombers municipals, els quals van arreplegar la serp, la van depositar en una caixa i la van traslladar fins a la Central de la Policia Local.

L'amo de l'animal, en adonar-se que s'havia perdut, es va posar en contacte amb la Policia Local i va passar a arreplegar-ho i va presentar part de la documentació requerida, entre la qual no es trobava la llicència ni el segur de responsabilitat civil.

La unitat de Protecció Animal de la Policia investigarà les circumstàncies en les quals viu la serp i està a l'espera que el seu amo aporte els documents que li faltaven doncs, en cas contrari, es procedirà a una denúncia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento