Comunitat Valenciana

El carrer Alacant de València, tancat al transit per les obres de la línia 10 del metro

  • Romandrà tallat des d’aquest dilluns 22 de juny i durant un mes, pel que es recomana utilitzar itineraris alternatius.
Algunos ciclistas ya utilizan el itinerario en construcción entre la plaza de Toros y la Estación del Norte de València.
Imatge del carrer Alacant de València.
20MINUTOS.ES
Algunos ciclistas ya utilizan el itinerario en construcción entre la plaza de Toros y la Estación del Norte de València.

El Centre de Gestió de Trànsit ha informat que a partir del pròxim dilluns dia 22 de juny es tancarà al trànsit el carrer d’Alacant, entre el carrer de Castelló, per on es desviarà la circulació de vehicles, i la Gran Via de les Germanies, a causa de les obres de la línia 10 de Metrovalencia. Està previst que la via estiga tallada un mes, durant el que es recomanen itineraris alternatius per evitar problemes de congestió.

La intervenció se suma a la que s’està desenvolupant per a la construcció d’un nou col·lector a la Gran Via Marqués del Túria, sentit Germanies, que està executant el servei del Cicle Integral de l’Aigua.

Les obres del citat col·lector es van iniciar el passat 14 d’abril a l’altura del carrer de Jorge Juan i finalitzaran a la Gran Via de les Germanies número 2 a finals d’este mes de juny.

Amb motiu de la intervenció, s’han ocupat tres carrils a la Gran Via Marqués del Túria, sentit Germanies, des del carrer de Pizarro, mentre que es deixa un carril lliure d’accés al carrer de Russafa. També s’ha desviat la línia 19 de l’EMT i s’ha hagut de tancar i desviar el carril bici en l’encreuament entre Gran Via Marqués del Túria i Russafa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento