Comunitat Valenciana

La Gonzalo Anaya vol educació presencial amb totes les garanties sanitàries per a tot l'alumnat

La Confederació d'AMPA Gonzalo Anaya vol educació presencial, amb totes les garanties sanitàries, per a tot l'alumnat, per al que demana que s'adapten espais educatius per a complir les distàncies i s'habiliten els recursos necessaris per a complir les noves ràtios.
Imatge de recurs d'aula infantil
Imatge de recurs d'aula infantil
GVA EDUCACIÓ
Imatge de recurs d'aula infantil

L'entitat participarà aquest dijous en el Fòrum Valencià de l'Educació, on exposarà les propostes per a la nova normalitat educativa del curs 2020-2021. "Des de les AMPA proposem tornar les aules al setembre, amb totes les garanties de sanitat, perquè considerem que és necessari recuperar l'espai educatiu presencial per als xiquets i les xiquetes com a lloc de retrobament i d'aprenentatge compartit i socialitzador", ha apuntat la Confederació en un comunicat.

Des de l'organització que integra FAMPA Castelló Penyagolosa, FAMPA-València i FAMPA Enric Valor Alacant i les 1.055 AMPA, manifesten que l'educació presencial "és l'única que pot garantir l'equitat i la inclusió".

"Hem de fer tot el possible per a tornar a les aules i treballar des de l'educació presencial perquè cap alumne es quede arrere, l'alumnat ha d'estar en el centre de tot", ha destacat Màrius Fullana, president en funcions de la Confederació Gonzalo Anaya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento