Comunitat Valenciana

Mercadona preveu comprar 40.000 tones de lloms de tonyina clara per al 2020, un 5% més que al 2019

Mercadona té previst comprar més de 40.000 tones de lloms de tonyina clara per al 2020, aproximadament un 5% més que al 2019, quan la companyia va comprar aproximadament 38.000 tones.
Tonyina clara en oli d'oliva
Tonyina clara en oli d'oliva
MERCADONA
Tonyina clara en oli d'oliva

El cent per cent de la tonyina en conserva Hacendado, que proveeix les més de 1.600 botigues que la companyia té situades a Espanya, procedeix de caladors gestionats de manera responsable, gràcies al treball constant i a la col·laboració del Proveïdor Totaler Escurís (Jealsa-Rianxeira) amb la International Seafood Sustainability Foundation (ISSF), detalla la cadena de supermercats valenciana en un comunicat.

La ISSF és una coalició de científics, membres de la indústria de la tonyina i del Fons Mundial per a la Naturalesa (WWF) que té per objectiu millorar la sostenibilitat dels estocs mundials de tonyina amb la implementació de diverses pràctiques de conservació, incloent la traçabilitat total del producte i la formació als capitans de vaixells en bones pràctiques de sostenibilitat. Escurís (Jealsa-Rianxeira) és auditada anualment per a verificar el seu compromís amb totes les mesures de conservació que promou ISSF a través de l'auditoria MRAG.

Mercadona subratlla que porta anys treballant conjuntament amb els seus proveïdors especialistes per a garantir als seus "Caps" (com denomina l'empresa als clients) la sostenibilitat dels productes de pesca. Per a açò compta amb una Política de Compra de Productes de Pesca, que el seu objectiu és aconseguir millorar la sostenibilitat dels productes procedents de la pesca extractiva i de l'aqüicultura que ofereix als seus clients.

Per mitjà d'aquesta política, "fruit del compromís entre Mercadona i tots els seus proveïdors de pesca i aqüicultura, es treballa conjuntament amb l'objectiu de garantir el compliment legal, les mesures de l'ordenament en vigor i la traçabilitat des de l'origen fins al punt de venda", recalquen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento