Comunitat Valenciana

El Bloc valorarà al setembre la situació sanitària per a decidir si reprèn el seu Congrés, ajornat per la Covid-19

La Comissió Organitzadora del VIII Congrés (COC) del Bloc ha decidit reunir-se al setembre per a valorar la situació sanitària i veure si és possible reprendre el conclave que haurà de definir el full de ruta de l'organització valencianista per als pròxims quatre anys i triar l'Executiva encarregada de desenvolupar-la.

Així ho ha acordat en una reunió convocada per a tractar l'estat del seu Congrés Nacional, que estava previst per al cap de setmana del 27 i 28 de juny però es va ajornar indefinidament per la pandèmia de Covid-19 i les mesures de confinament decretades, ha informat l'entitat en un comunicat.

La presidenta de la COC, Elena López Blat, ha afirmat que el caràcter assembleari del Bloc fa que eixe procés congressual tinga moltes fases, que van des de les assemblees locals a les comarcals fins a culminar el dia del congrés eixe "procés de debat i construcció col·lectiva".

"Donades les circumstàncies i la variabilitat dels esdeveniments, hem decidit ser prudents i esperar setembre per a reunir-nos i prendre les mesures que la situació sanitària permeta", ha assenyalat López Blat, ja que "la seguretat sanitària de la militància, i de tot el País Valencià, és una prioritat".

El Bloc també lamenta les vides perdudes pel coronavirus i ha volgut agrair a totes les persones que estan treballant davant de la pandèmia "fent possible el funcionament dels servicis públics i fonamentals".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento