Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Segon dia consecutiu sense morts a la Comunitat Valenciana i 19 positius confirmats

La Comunitat Valenciana no ha registrat cap mort amb coronavirus per segon dia consecutiu i ha confirmat 19 nous casos des de l'última actualització del diumenge (cap entre treballadors i usuaris de residències), així com 53 altes hospitalàries.
Imatge d'una ambulància de la Conselleria de Sanitat
Imatge d'una ambulància de la Conselleria de Sanitat
EUROPA PRESS
Imatge d'una ambulància de la Conselleria de Sanitat

D'aquesta forma, el total de defuncions es manté en 1.432 persones. D'elles, 216 es van registrar en la província de Castelló, 504 en la d'Alacant i 712 en la província de València, ha detallat la Conselleria de Sanitat Universal.

Pel que fa a casos positius nous, des de l'actualització d'aquest diumenge s'han detectat 19 casos a través de PCR, que eleven a 11.228 el total de positius des que va començar la pandèmia. En aquests moments, queden actius 2.536 casos, un 15,6 per cent de tots els casos detectats des de l'inici de la pandèmia

Per províncies, hi ha onze casos nous a Castelló (1.563 en total); tres en la província d'Alacant (3.924 en total); cinc a València (5.736 en total) i altres cinc no assignats. En aquest últim còmput cal destacar que el diumenge hi havia set casos no assignats, però finalment s'ha certificat el seu origen i un s'ha assignat a Alacant i un altre a València.

Pel que fa a les altes hospitalàries, segueixen en augment i en les últimes 24 hores s'han registrat 53 noves, que eleven a 12.232 el total de persones curades, el 75,5% de tots els casos detectats. Per províncies, 1.555 es corresponen a Castelló, 4.330 a Alacant i 6.342 a València, a més d'altres cinc corresponents a desplaçats.

El nombre de persones ingressades per coronavirus en els hospitals valencians és de 166: 12 en la província de Castelló, d'ells quatre en la UCI; 58 en la província d'Alacant, d'ells 13 en la UCI; i 96 en la província de València, d'ells huit en la UCI.

Així mateix, el nombre d'altes de professionals sanitaris és de 2.215 i el nombre total de positius en professionals en aquests moments és de 500. El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han sigut de 330.143, de les quals 228.660 han sigut a través de PCR i 101.483 a través de test ràpid.

ACTUALITZACIÓ DE LA SITUACIÓ EN RESIDÈNCIES

A data d'aquest dilluns, hi ha algun cas positiu en 75 centres de majors de la Comunitat Valenciana: huit en la província de Castelló, 31 en la d'Alacant i 36 en la província de València.

A més, no hi ha positius ni morts entre residents o treballadors de les residències. En aquests moments, es troben sota vigilància activa de control sanitari 28 residències a la Comunitat Valenciana: huit en la província de Castelló, set en la província d'Alacant i 13 en la província de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento